Over ons

Over ons

Met verheuging delen wij mee dat Uw Schilderspot vanaf heden samensmelt met Rotess bouw en vastgoedonderhoud, onder de gezamenlijke handelsnaam Rotess. Deze fusie brengt een unieke combinatie van specialisaties op het gebied van schilderwerk en vastgoedrenovatie samen onder één dak. Hiermee bieden wij u een uitgebreider dienstenaanbod met een vast team van vertrouwd personeel, dat vanaf het initiële concept tot de voltooiing van projecten voor u klaarstaat.

Over ons

Uw Schilderspot heeft zich door de jaren heen gevestigd als een specialist in hoogwaardig schilderwerk. Met aandacht voor detail, vakmanschap en een focus op klanttevredenheid hebben wij een reputatie opgebouwd waarop u kunt vertrouwen. Met trots delen wij mee dat Uw Schilderspot onder de vlag van Rotess blijft werken, waarbij dezelfde toewijding en expertise behouden blijven.

Onze diensten

Houtrot herstel

Houtwerk geeft een pand net dat beetje extra karakter, echter de gevreesde vijand is houtrot. Het kan een groot probleem vormen in onderdorpels, kozijnen, deuren en andere houten onderdelen, en…

Bouw en verbouw werkzaamheden

Voor alle bouwwerkzaamheden, groot of klein en zowel binnen- als buitenshuis, kunt u bij ons terecht. Wij hebben een hecht team van ervaren vakmensen die uw klus met plezier aanpakken….

Schilderwerkzaamheden binnen en buiten

Wij zijn van de persoonlijk aandacht. Jij moet je thuis voelen in jouw huis, dus wij luisteren naar jouw gevoel. Daarom vinden we het fijn om altijd eerst langs te…

EIGEN BEHEER

EINDELOZE OPTIES + DE BESTE KWALITEIT

Wij brengen uw oppervlakten weer opnieuw in leven met ons team van specialisten. Zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit verf kunnen aanbrengen.

PRODUCTEN DIE WIJ GEBRUIKEN

Scroll to Top
× Hoe kan ik je helpen?